دوربین مدار بسته - An Overview
دوربین مدار بسته - An Overview
Blog Article
با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی، دوربین های مداربسته با قابلیت هوشمند طراحی و تولید میشوند. این دوربینها با تشخیص حرکت، شناسایی چهره و حتی تشخیص صدا، امکاناتی را فراهم میکنند که قبلاً فقط در دستگاههای پیشرفته امنیتی وجود داشت.
دسته بندی دوربین های مدار بسته براساس آپشن های موجود نوع دیگری از تقسیم بندی است. در ملاحظه مشخصات دوربین مدار بسته بعد از مشخصه های فنی و اصلی به سراغ قابلیت های ویژه و فناوری های خاص می رویم. مانند میکروفن و قابلیت ضبط صدا در دوربین که می توانید دوربین ها را از این جهت به دو گروه عمده با قابلیت ضبط صدا و بدون این قابلیت تقسیم بندی کنید.
دوربین مدار بسته باکس: دوربین باکس نوع دیگری از دوربین مدار بسته با کاربری صنعتی است. ظاهر باکس و مکعب مستطیل دارند. لنز این دوربین ها به طور جداگانه تهیه و نصب می شود.
این روزها از دوربین های مداربسته در موارد مختلفی استفاده می شود. از عمومی ترین آنها می توان به نصب دوربین در راهروهای منازل، داخل ویلاها، حیاط های ساختمان ها، اداره ها، کارخانه ها و یا نصب دوربین مداربسته جلوی درب منزل برای کنترل عبور و مرورها و یا داخل منزل جهت مواظبت از حیوانات خانگی و یا چک کردن فضاهای داخلی اتاق های کارمندان در شرکت ها یا اداره ها اشاره کرد.
همچنین می توان با صرف هزینه بیشتر از دستگاه های کیبورد کنترلر دوربین مداربسته استفاده کرد که از این طریق می توان با توجه به امکانات فیزیکی خاص آنها نظیر جویستیک، دوربین را به مراتب راحت تر کنترل کرد.
پاسخ نظر سلام، هیئت مدیره می خواد برای مجتمعمون دوربین نصب کنه. یکی از همسایه ها میگه که قبلا نصب کرده شرکتشون ولی تصویر روی گوشیش قطع شده و گفتن تحریم هستیم و غیره.
دوربین پین هول و مخفی: نوع دیگر از دوربین های مداربسته دوربین های مخفی هستند. به علت کوچک بودن بدنه آنها و قابلیت مخفی شدن به دوربین های مخفی شهرت دارند.
زاویه میدان دید و وضوح تصویر لنزهای واید به مراتب بیشتر از سایر لنزهاست. در فضاهای کوچک مانند اتاقها ودر مکانهایی که فاصله سوژه از دوربین کم است و یا به هر عبارتی ما به زاویه دید بازتر نیاز داشته باشیم از لنزهای واید استفاده میکنیم.
یکی از بهترین مزیتهای این نوع دوربینها، ضبط تصاویر با زمانبندی خاص است. علاوه بر فعال بودن تشخیص حرکت میتوان ضبط زمانبندی شده را هم فعال نمود تا در زمانهای خاص مورد نظر، تصاویر را ذخیره نمود و آن را در آرشیو ویدیویی خود ذخیره نمایید.
بهتر است بدانید که در دنیای دوربینهای مداربسته، مدلهای مختلف دوربین مدار بسته بر اساس نوع طراحی ساختاری سیستم علمکردی متفاوتی را خواهند داشت، دوربین مدار بسته آنالوگ و دوربین مداربسته تحت شبکه دو نوع مهم این دوربینها هستند که عمکرد متفاوتی دارند در ادامه با جزئیات این دو نوع آشنا شوید.
قیمت: هزینهٔ دوربینهای آنالوگ معمولاً پایینتر از دوربینهای دیجیتال است.[۴][۵] تعرفه نصب دوربین مداربسته
هرچقدر این تراکم بیشتر باشد قابلیت نویز پذیری کابل کمتر خواهد بود.
تا به اینجا با انواع دوربین های مدار بسته چه از لحاظ دوربین مدار بسته شکل ظاهری و چه از لحاظ عملکرد و سیستم انتقال تصویر آشنا شدید و می توانید دوربین مورد نیازتان از میان برندهای مختلف ایرانی و خارجی انتخاب نمایید.
پس عقلانی است که به سراغ فروشگاه یا شرکتی بروند که فاقد دوربین مداربسته باشد. دوربین های مداربسته فروشگاهی در اولین گام به عنوان یک نگهبان هوشیار برای کسب و کار شما هستند.